Logo

ITZALA

Dakraam-gordijn.nl

Levering
Korte levertijden, geweldige klantenservice
0
VELUX gordijnen
Officiële VELUX dealer
Betalingsinformatie

Betaling

Creditcard

Betaling is mogelijk met VISA of VISA Electron. U zult gevraagd worden om uw cardnummer, de vervaldatum en het driecijferige veiligheidsnummer. Deze informatie wordt via een sterk versleutelde verbinding rechtstreeks naar de bank verstuurd om de geldigheid van uw creditcard of betaalpas te verifiëren. Zodra uw kaart is goedgekeurd, sturen wij u een bestellingsbevestiging via e-mail. De creditcard wordt pas na levering belast.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal

Betalingen zijn mogelijk via PayPal. Tijdens het betalingsprocess zult U gevraagd worden om in te loggen bij Uw persoonlijke PayPal account.
Het is ook mogelijk verder te gaan met de betaling zonder een bestaande PayPal account, en met behulp van Uw creditcard de betaling af te ronden. Na de betaling in PayPal zult U teruggeleid worden naar onze webshop en een bevestiging te krijgen waarop te lezen is dat de betaling geslaagd is.