Geen bezorgkosten op alle orders tussen 15.05.2024 - 22.05.2024. Bestel nu!
Logo

Dakraam-gordijn

Officiële VELUX® dealer

ACTIE: GRATIS thuisbezorgd
Geldig van 15.05.2024 - 22.05.2024!
0
Veiligheid

Trustpilot reviews

Echte reviews van echte klanten

Dakraam-gordijn.nl heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Feedback van onze klanten is daarbij onontbeerlijk. En met deze feedback gaan wij graag heel transparant om. Daarom werken wij samen met één van de grootste platforms op het gebied van klant feedback: Trustpilot. Na iedere order ontvangen klanten een uitnodiging van ons om een eerlijke mening over onze producten en dienstverlening achter te laten op Trustpilot. Zo kunnen we onze producten en dienstverlening monitoren en optimaliseren en andere (potentiële) klanten inzicht geven.

De reviews die u op Trustpilot ziet over ons zijn echt. Samen met Trustpilot doen wij er alles aan om nepreviews te voorkomen. Hoe? Dat kunt u terugvinden op de website van Trustpilot zelf:

> Bestrijding van valse reviews

Daarnaast ziet u bij de reviews ook een indicatie staan dat een review geverifieerd is. U kunt er hier ook meer over lezen:

> Lees meer over de richtlijnen voor reviews op de Trustpilot website

Transparantierapport

Trustpilot brengt ook jaarlijks een transparantierapport uit. Dit rapport geeft meer inzicht in de acties die Trustpilot onderneemt om uw online vertrouwen te beschermen en te bevorderen.

> Trustpilot transparantierapport 2022

Twijfelt u aan een review?

Ziet u reviews waar u twijfelt aan de echtheid? Neem dan contact op met onze klantenservice of rapporteer het bij Trustpilot. 

Trustpilot