Logo

Dakraam-gordijn.nl

Onderdeel VELUX Groep

Levering
Korte levertijden, geweldige klantenservice
0
VELUX gordijnen
Officiële VELUX dealer
Over ons

Veilig winkelen

Winkelen gaat bij ons gemakkelijk, soepel en veilig. Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product of de juiste maat, neem dan contact op met met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven u graag technisch advies. Vergeet niet dat u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst gratis kunt retourneren.


Betrouwbare producten

Als geautoriseerd VELUX verkoper zijn we gespecialiseerd in dakramen, zonweringen en bijbehorende accessoires. Via onze configurator kunt u heel eenvoudig in een paar klikken een rolgordijn vinden die voldoet aan uw wensen en past bij uw raam. Hebt u hulp nodig? De deskundige medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder. Als u een paar opties wilt vergelijken of eerst het materiaal wilt bekijken voor u een besluit neemt, bestelt u hier een stofstaal.

Gratis retourneren binnen 14 dagen

We weten dat kiezen tussen verschillende opties niet altijd gemakkelijk is. Als u uw bestelling hebt ontvangen, kunt u de verpakking openen en de producten voorzichtig inspecteren, zoals u dat ook zou doen in een winkel. Als het product en de verpakking onbeschadigd zijn, kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Lees hier meer over de voorwaarden voor retournering.

3 jaar garantie op VELUX rolgordijnen

Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van VELUX producten is VELUX het bekendste en meest vertrouwde merk in de bouwsector. Als geautoriseerd verkoper bieden wij een breed assortiment VELUX raamdecoratie en accessoires, allemaal met 3 jaar garantie.

2 jaar garantie op Itzala rolgordijnen

Itzala rolgordijnen zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit en passen bij dakvensters van VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea. Deze rolgordijnen worden in grote hoeveelheden gefabriceerd in speciale fabrieken in Tsjechië. Dat is de reden dat we de prijs van Itzala producten zo laag kunnen houden. Alle fabrieken hebben een ISO 9001-kwaliteitscertificering en een ISO 14001-milieucertificering.

Lees hier meer over de garantieperiode.


Betrouwbare service

Als u tevreden bent, zijn wij tevreden. We hebben een aantal geweldige services waardoor u vlot en probleemloos kunt winkelen.

Deskundige technische ondersteuning

Ons ervaren klantenserviceteam staat altijd klaar om u te ondersteunen. Het team heeft jarenlange ervaring met het helpen van online klanten bij het kopen en installeren van rolgordijnen voor dakramen en de bijbehorende accessoires. De medewerkers van ons klantenserviceteam voorzien u van deskundige technische ondersteuning als het gaat om producten, maten, installatie en accessoires.

U kunt ons bellen of een e-mail sturen of het contactformulier invullen op de klantenservicepagina.

Veilige betaling

Het is belangrijk voor ons dat u zich veilig voelt wanneer u bij ons winkelt. Onze betaalomgeving, waar u bijvoorbeeld kunt betalen met een creditcard of PayPal, is sterk beveiligd en uw persoonlijke gegevens zijn dus goed beschermd. Lees hier meer over beveiligde betalingen.

Onze klanten zijn dol op ons

We hebben meer dan 70 jaar ervaring met dakramen en verkopen al meer dan 10 jaar online rolgordijnen. Daarom kunnen we onszelf met recht experts noemen op ons vakgebied. Kwalitatief hoogwaardige producten en een hoge klanttevredenheid vormen de basis van ons succes. Klanten waarderen ons om onze betaalbare en betrouwbare producten, uitstekende service en betrouwbare levering.

Thuiswinkel gecertificeerd Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

Wij vinden het belangrijk dat u zeker weet dat u in onze shop veilig uw aankopen kunt doen. Daarom zijn wij lid geworden van Thuiswinkel.org en is onze shop voorzien van het Thuiswinkel waarborg certificaat. Bekijk ons certificaat hier

Dit lidmaatschap biedt u als consument de volgende zekerheden:

  1. Veilig betalen
  2. Privacy geborgd
  3. Onafhankelijke geschillencommissie
  4. Je weet bij wie je koopt
  5. 14 dagen bedenktijd
  6. Producten achteraf betalen
  7. Ondersteund door de Consumentenbond

U kunt dus met een gerust hart gordijnen voor uw dakraam bij ons bestellen.